Notesbog

Billede 1
Når jeg er ude at rejse, så forvandler jeg mig til en af de der præ-nostalgiske turister, der sukker og bukker over alle former for souvenirs, der kan bidrage til at forlænge rejsens minde. Jeg har slæbt lidt af hvert med hjem, men jeg er også blevet bedre til at være kritisk og ikke falde for de masseproducerede souvenirs (så tit).

Denne gang har jeg blandt andet købt denne fine notesbog, selvom det er en masseproduceret souvenir. Notesbogen er købt i en souvenirbutik, hvor kun turister kunne finde på at gå ind. Personligt blev jeg fanget af stativet med postkort, for jeg køber altid postkort til mig selv, når jeg er ude at rejse.
Jeg bruger postkortene som bogmærker eller lignende. Det er lidt hyggeligt, særligt i dag hvor man sjældent har sine billeder i papirform.

Selvom jeg faldt i turistfælden og købte en masseproduceret souvenir, så er jeg meget glad for mit køb. For 1. det er en notesbog og dem kan jeg gode lide, og 2. motivet er så fint med en sød kat og fine kakler og 3. 3-4 Euro for sådan en fin notesbog er jo et kup.

 

1 Comment

  1. Hvor er den bare fin! På billederne ser den nærmest helt tredimensionel (?) ud med dybden i kattebilledet.
    Generelt så har jeg vist bare en ting for notesbøger. Jeg samler lidt på dem; både de almindelige hæfter fra Søstrene Grene og de fjollede turistsouvenirs fra udlandet. Der er bare noget fint over dem; også selvom jeg ikke rigtigt får dem udfyldt.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.