Nobelprisvinder

Breaking: Den canadiske forfatter Alice Munro har lige vundet Nobelprisen i litteratur.

Derfor synes jeg, det kunne være interessant at høre, hvad I kære bogbloggere siger til den litterære nyhed?

Kender I hende? Er det den rigtige vinder?

4 Comments

  1. Åh, hvor er det næsten pinligt. Anede simpelthen ikke hvem hun var, ikke engang efter jeg gik ind og kiggede på hendes forfatterskab….. Men burde da næsten få læst noget af hende nu, så man kan danne sig en mening om det 🙂

  2. Har solgt en masse af hendes bøger, og hver gang tænkt at jeg måtte læse hende. Har lige læst Ida Jessens “Ramt af ingenting”, som gjorde stort indtryk. Og da hun er meget inspireret af Munro, så tænker at nu må det være.

  3. Jeg hørte også først om hende i en artikel, for et par dage siden, hvor hun blev nævnt som et bud på en oplagt vinder 🙂

  4. Jeg kunne også godt tænke mig at læse “Ramt af ingenting”. Måske jeg bør starte med Munro, og så læse Jessen bagefter. De komme på begge på min to-read liste 😉

Leave a Reply