Nyt til (skole)tasken

IMG_7071 IMG_7073

Jeg har lige købt nye mapper til specialenoterne, og det er lidt den samme fornemmelse som første skoledag, der altid indeholdte en tur til boghandleren efter bogpapir, nye blyanter og tusser i flotte farver.

Her, 20 år senere, er disneymotiverne og det glansfulde bogpapir dog blevet skiftet ud med miljøvenligt kladdehæfte og papmapper i naturlige og rolige farver. Man er vel på vej mod de 30! Men min begejstring er næsten den samme som dengang, hvor penalhuset helst skulle være lilla, hvilket er godt, for jeg skal se på de her mapper en del de næste par måneder.

Hvis jeg fik lov, kunne jeg købe mig fattig i lækre notesbøger, kuglepenne, mapper og miljøvenligt kladdepapir.

Er I også vilde med at købe praktiske kontor-ting til studiet?

2 Comments

  1. Det er sjovt; hvis spørgmålet blev stillet mig ude af kontekst ville svaret være nej. Men når jeg skal forberede mig på et nyt semester (eller endnu bedre et nyt studie!), så kribler det hele i fingrene efter at få det helt rigtige udstyr. Jeg kan få en underlig fornemmelse af at være bedre forberedt af at have godt udstyr! Haha.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.