Bøger jeg gerne vil læse

DAVE EGGERS er en af mine yndlingsforfattere, og derfor glæder jeg mig også til at læse han nyeste roman THE CIRCLE. Måske den er et oplagt julegavebogønske? THE CIRCLE udkom i slutningen af september, og den skulle være hans bedste roman siden A Heartbreaking Work of Staggering Genius (2000).

ELEANOR CATTON er 28 år og har lige vundet den prestigefyldte bogpris Man Booker Prize 2013. Det er imponerende, og også nok info til at THE LUMINARIES skal på min læseliste.

Jeg har ikke fået læst THE GREAT GATSBY endnu, og det er altså for dårligt. THE GREAT GATSBY af F. SCOTT FITZEGERALD har været på min læseliste længe, men jeg satser på at få den læst denne vinter, og jeg håber, at den er fantastisk.

1 Comment

  1. Åh – har du ikke læst Gatsby, venter der dig en fantastisk oplevelse! Den er så poetisk velskrevet, og gemmer på så fine karakter-portrætter.

    Jeg vil også gerne have læst lidt Catton. ‘The Luminaries’ er afgjort på min læse-liste!

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.