Ses vi?

tumblr_mh8xpcHuFT1qz4d4bo1_500
På de sociale medier?

Som I nok har opdaget, men som jeg aldrig har nævnt før nu, så holder jeg mit navn privat. Det har været bevidst fra bloggens begyndelse, da jeg ikke har lyst til at være online, men også fordi jeg gerne vil udfordre mig selv og holde fokus på at skrive om bøgerne og litteraturen. Og så er mit private navlepilleri slet ikke interesant for andre end mig og min dagbog.
Derfor får I mig ikke at se-se på de sociale medier, det betyder desværre ingen selfies. Men jeg garanterer masser af snapshots af flotte bøger, inspirerende glimt fra hverdagen og nok også billeder af skoldhed sort kaffe.

Jeg er ny på Instagram, og i dag blev det første billede delt. Hvilke instagramprofiler kan I anbefale jeg følger?

Twitter er fantastisk, og jeg er vild med at følge spændende personer. Følg mig, hvis I har lyst, og sig til, hvis jeg bør følge dig.

Bloglovin er ikke et socialt medie, men kommer lige med her, da det er en smart og nem måde at følge bloggen på.

2 Comments

  1. Forstår godt at du gerne vil være privat/anonym – er det også selv på min egen blog. Et eller andet sted gør det det også bare nemmere at fokusere på sin indlæg og det man rent faktisk gerne vil sige. (:

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.