H. C. Andersen iklædt striber

Billede 4 Billede 7

Denne lille fine stribede bog er en af de bogskatte, som jeg er rigtig glad for. Bogen er fra 1950 og den er udgivet i samarbejde med H. C. Andersens hus i Odense. Det er en lille eventyrbog, en ægte pocket size book, og den indeholder otte af H. C. Andersens bedste eventyr: Fyrtøjet, Lille Claus og store Claus, Prindsessen paa Ærten, Den lille Idas Blomster, Tommelise, Den uartige Dreng, Reisekammeraten og Den lille Havfrue.

Bogen købte jeg for blot en ti’er. Se, det er en ægte bogskat.

1 Comment

  1. Hej Josephine ! Jeg ledte på nettet efter disse stribede bøger af H.C.Andersen , jeg har ti af dem , nogle er i meget god stand , andre knap så gode . Ved du hvor gamle de er ? Der er ingen årstal i .
    Venlig hilsen
    Ute

Leave a Reply