Der åbner en ny boghandel i København


Jeg blev vældig begejstret, da jeg hørte om ARK BOOKS for første gang, og jeg blev begejstret igen, da Maya fra ARK BOOKS sendte mig en mail i december. Hun ville høre, om jeg ville fortælle jer om projektet. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne, for ARK BOOKS er et projekt lige efter mit hjerte. Jeg synes, det er super sej idé de fire piger, der står bag, har fået.

ARK BOOKS er en ny boghandel, der åbner i april på Møllegade i København. Boghandlen vil primært være engelsksproget, og den er baseret på hundrede procent frivillighed, så al indtjening går til flere bøger og spændende arrangementer.

ark books will be a tiny, beautiful, non-profit shop in copenhagen, full of the best stories you’ve never heard. 
ARK BOOKS på facebook

Indtil ARK BOOKS slår dørene op i april, kan I følge med på facebook og læse mere om projektet på arkbooks.dk

6 Comments

  1. Det skærer mig sådan i mit hjerte, at den slags aldrig finder sted i odense. Åh, suk. Men konceptet lyder helt fantastisk!

  2. Ja den lyder virkelig som den helt perfekt boghandel. De kommer også til at sælge kaffe, ret vigtig info, jeg glemte at tilføje.
    Tak – og det er dejligt at kunne dele begejstringen over ny-boghandel-der-åbner med andre bogmennesker 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.