ME TALK PRETTY ONE DAY

IMG_8017
ME TALK PRETTY ONE DAY (2000) er mit nyeste bogkøb. Forfatteren DAVID SADARIS er blandt andet bidragsyder til podcasten This American Life, som jeg endnu ikke har lyttet til, selvom jeg har fået den anbefalet en del gange. This American Life skulle være en anderledes, god og underholdende podcast, der indeholder en blanding af essays, rapportager og noveller.

Hvis man kan producere gode Podcasts, kan man måske også skrive gode bøger? var det jeg tænkte, da jeg stod i boghandlen og mit blik var blevet fanget af det pastelgrønne omslag. For kun tre euro er det værd at finde ud af – og som  #1 Bestseller kan DAVID SADARIS nok et eller andet med ord.

Har I læst noget af DAVID SADARIS?

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.