International Book Giving Day


Fredag den 14. er det International Book Giving Day, der et sympatisk projekt, hvor man vil sprede læseglæde og forsøge at give alle børn muligheden for at læse bøger. Jeg vil helt klart deltage i projektet, og jeg håber, at min donation kan bidrage til at gøre et barn lidt gladere den dag. Alle børn bør opleve bøgernes magi.

Sådan deltager du i International Book Giving Day:

1. Give a Book to a Friend or Relative.

Celebrate International Book Giving Day by giving a child a new, used or borrowed book.

2. Leave a Book in a Waiting Room or Lobby.
Choose a waiting room where kids are stuck waiting and there are few to no good books available. Purchase a good book, and deposit your book covertly or overtly in your waiting room of choice. The goal here is to spread the love of reading to kids, so choose a fun book, nothing controversial.

3. Donate a Book
.
Wrap up a box of children’s books that your kids have outgrown and get them in the hands of children who could really use a book or two. Donate your books to your local second hand store, library, children’s hospital, or shelter. Alternatively, donate your books to an organization working internationally to get books in the hands of kids, such as Books for Africa.Læs mere om projektet på bookgivingday.com

1 Comment

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.