You will not want to put this book down.

IMG_6987
You will not want to put this book down. You will want to read it in one big gulp. This is a bullet of a novel, aimed at our pieties about parenthood and familial love. You won’t soon forget Schroder or his daughter or the sentences that bring them to life.”

– ADAM HASLEYY, author of UNION ATLANTIC

Det var denne blurb på bagsiden af SCHRODER, der fik mig til at spontankøbe den, selvom jeg egentlig var ude efter en helt anden bog.
Andre steder på omslaget finder man blurbs fra henholdsvis JENNIFER EGAN og JONATHAN FRANZEN, og deres anbefalinger og rosende ord til romanen, giver mig en forventning om, at det her er en fortælling, jeg vil kun lide.

Jeg er nysgerrig efter at finde ud af, om SCHRODER kan leve op til de lovende ord, og til de store forventinger, jeg allerede har gjort mig. Lige nu er jeg i gang med at læse en anden bog, og det er ikke en underdrivelse, når jeg siger, at jeg er nærmest begravet i studielæsning, men når det bliver tid til (forhåbentlig masser) af fornøjelseslæsning, vil jeg læse SCHRODER af AMITY GAIGE. Og jeg glæder mig. Jeg forventer og håber, at den er fantastisk.

 

2 Comments

  1. Spændende om den er så god, som blurpsene lover. Synes Jonathan Franzen er lidt af en blurp slut – han skriver VIRKELIG mange blurps.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.