Thank. God. It’s. Friday.


Hurra. Det er fredag! Det er weekend. Det betyder tid til en lille roadtrip og et glas rødvin (jeg synes, at det var upassende, at lægge billeder af rødvin på bloggen…). Jeg håber inderligt, at det er den sidste weekend med frostgrader og sne, for jeg er så klar til at byde foråret velkommen. Med åbne arme og masser af kærlighed.

Og så lover jeg, at der vil et gå et stykke tid, før jeg deler flere sange med (mit nye yndlingsband) The Lumineers.

Billeder lånt fra:
tumblr_m0bz2iJDkP1qe52v7o1_500.gif & tumblr_mj32njzRTb1qbx9z2o1_500.jpg &
tumblr_mjd6sp5Rt81r2eario1_500.jpg

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.