Bogskat

En bogskat er, når man finder en bog i en genbrugsbutik eller på et loppemarked. En person, et eller andet sted, har valgt at skille sig af med den her bog. Vi ved ikke hvorfor, vi er jo kun bogfinderen.
Det er den bog, vi længe har ledt efter. Hos antikvariater. På nettet. Og her ligger den pludselig. Til ti kroner. Det er en bog af vores yndlingsforfatter. Det er en af de bøger, der er på vores de-bøger-skal-jeg-bare-læse-liste.
Det er en bog af stor læseværdi. Måske personen, der har valgt at skille sig af med bogen, er vidende om bogens værdi. Måske ikke. Det er også lige meget, for uanset hvad, føles det helt magisk. At finde en bogskat midt i blandt gamle gemmer og møg. En funklende bogskat, der kan købes for kun en mønt.

Dét er noget af det bedste, jeg ved.

1 Comment

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.