Autobiografien


Jeg har aldrig læst en selvbiografi, for min fordom er, at jeg vil blive udsat for en navlepillende fortælling, der kun er interessant for hovedpersonen selv og dens nærmeste. En dagbog der ikke burde være blevet udgivet. Men selvbiografien sælger jo ofte rigtig godt, og til et fordomsfuldt forsvar, kan det måske sammenlignes med, at Se & Hør også sælger i et stort oplag.
Vi kan godt lide at kigge lidt ind af andres vinduer, for vi er nysgerrige på det private.

Men som bekendt har man et standpunkt, til man tager et nyt. For nu står jeg her, selvmodsigende, og har lyst til at kigge ind af Hillary Clintons vinduer. I sidste uge gæstede Hillary Clinton København. Det opdagede jeg først, da jeg halvsovende på min beige sofa, så nyhederne i TV. Og jeg ærgrer mig stadig over, at besøget til Danmark er gået mig forbi, og at jeg ikke var publikum til hendes interview i Diamanten.

Jeg lå på min sofa (dvask og træt), og blev med ét inspireret, da Hillary Clinton med strålende øjne fortalte om, hvordan hun i sin tid mødte sin mand, og hvordan hun altid har været opmærksom på, at være hovedpersonen i sit eget liv. Med menneskelig varme og sympati udstrålede hun power og succes, og dét gav mig lyst til at vide mere om hende.

Hillary Rodham Clinton is known to hundreds of millions of people around the world. Yet few beyond her close friends and family have ever heard her account of her extraordinary journey. She writes with candor, humor and passion about her upbringing in suburban, middle-class America in the 1950s and her transformation from Goldwater Girl to student activist to controversial First Lady. Living History is her revealing memoir of life through the White House years. It is also her chronicle of living history with Bill Clinton, a thirty-year adventure in love and politics that survives personal betrayal, relentless partisan investigations and constant public scrutiny.
(Book Description fra Amazon)

1 Comment

  1. Pretty section oof content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert
    that I get in fact enjoyed accxount your blog posts.

    Any way I’ll bbe subscribing to your augment and even I achievement yyou access consistently
    rapidly.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.