at starte en blog…?

Jeg klikker på ’Nyt indlæg’, og bliver ført videre til den afventende htmlboks, hvori jeg skal skrive bloggens første ord, og går i stå. Fuldstændig blank. Tom for ord.
For hvordan starter jeg bloggen bedst?

Skal jeg starte med en præsentation? Hej kære internet, jeg håber, at du vil synes godt om mine skriverier om bøger og litteratur.

Eller skal jeg starte, som var der ikke en start, og bare taste mig ud i det, og skrive om den bog jeg læste sidst? A Visit From The Goon Squad af Jennifer Egan. Og den var fantastisk. Modsat de danske kritikere, synes jeg ikke romanen handler om tiden, som et element der slår os ud – som et tæskehold. Derimod synes jeg, at romanen handler om foranderlighed. Romanen beskæftiger sig med tid, men ikke som et negativt element – efter min mening. Den stilistiske form, hvori romanens kapitler springer i tid og sted, supplerer romanens tematiske beskæftigelse med livets uforudsigelighed. Netop, at livet kan være uforudsigeligt, som at tiden er foranderlig. Vi kan ikke forudsige tiden foran os, ligesom at vi ikke kan forudsige næste hovedperson, tid og sted i kapitlerne i A Visit From The Goon Squad.

Skal jeg starte med at skrive om min begejstring for ord, bøger og litterærkultur? Jeg skrev historier, førend jeg kunne stave, og jeg læste bøger, førend at jeg kunne læse. Så langt tilbage som jeg kan huske, har jeg altid haft et særligt forhold til litteraturen, også selvom at litteraturen dengang, var en fortælling om en løve i Paris.

Jeg kunne også starte bloggen med et billede. Af en bog. Opfindsomhed er en gave.

2 Comments

  1. Hi there, its nice paragraph regarding media print, we all be familiar with media is a fantastic source of data.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.