STRICTLY BETWEEN US

En plantee og bogen Strictly Between Us af Jane Fallon ligger i en hvid vindueskarm

Tre bøger ligger i en vindueskarm Emile Zola, der er en blå bog og Strictly Between Us, der har et billede af en kaffekop på forsiden
Titel: Strictly Between Us
Forfatter: Jane Fallon
Udgivelsesår: 2016
Forlag: Penguin

Kender I det, når man klikker rundt på AMAZON, og man bliver præsenteret for bøger, som AMAZON mener, at man vil kunne lide (og som man jo egentlig ikke har brug for, men som man kommer til at købe alligevel)? Det var sådan, jeg opdagede STRICTLY BETWEEN US.

Det var to-go-kaffekruset med et aftryk af læbestift, der fangede mit blik. Jeg kan gode lide to-go-kaffekrus, og jeg kan godt lide billedet på forsiden af bogen. Det er chic på sådan en storby-måde, som giver mig lyst til at gå rundt i København og drikke kaffe med én, jeg holder af. 

Jeg måtte se, hvad bogen handlede om. Hmm. Noget med en hemmelighed og noget med rygter og en mulig affære. Det lyder næsten som lidt for meget drama…

Men jeg gav STRICTLY BETWEEN US en chance. For jeg kan godt lide at opdage nye forfattere, og der var et eller andet, som fangede min opmærksomhed. Og nysgerrighed.
Og godt for det. For jeg tror måske, at Jane Fallon er blevet mine nye yndlingschicklitforfatter (beklager, Jojo Moyes).

STRICTLY BETWEEN US er overraskende, sjov og velskrevet. Det er chicklit, men det er ikke sukkersød romantik med lange kærlighederklæringer proppet med tillægsord og floskler. Der er ingen fare for sukkerchok. Fortællingen har kant. Og hvis en bog kan have ben i næsen, så har STRICTLY BETWEEN US ben i næsen. Og så elsker jeg Jane Fallons humor.

At læse 

STRICLY BETWEEN US er som at drikke kaffe fra to-go-krus med en god ven. Det er nemt, godt selskab, der får tiden til at flyve afsted. 

Jeg er generelt en fan af chicklit, men jeg er ikke altid fan af al det pink prinsesseri, som godt kan blive lidt for lyserødt i længden. Derfor er jeg glad for at have opdaget Jane Fallon, som skriver mere voksen chicklit (hvis man kan sige det), hvor humoren er tør, lidt rå og fortællingen ægte politisk ukorrekt.

Jeg glæder mig virkelig til at læse flere af hendes bøger. 

Og hvis du også kan blive lidt træt af chicklit humor, der er begrænset til at hovedpersonen spilder kaffe på sin nye kjole eller snubler foran den lækre fyr, så kan jeg anbefale dig at kigge i Jane Fallons retning. Her, er humoren rigtig sjov.

Bonusinfo: Jane Fallon er kæreste med den kendte komiker Ricky Gervais.

Følg med BLOGLOVIN INSTAGRAM

Har du læst nogle af Jane Fallons bøger?

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.