jeg læser VILLA AMERICA

Skærmbillede 2017-03-16 kl. 12.38.14
Foto herfra

Jeg læser VILLA AMERICA. Ude i solen. På terrassen. I toget. Og i sengen, når jeg ikke kan sove. Jeg læser, når jeg vil glemme virkeligheden, og jeg for en stund vil rejse ind i en anden verden. Sætte tiden i stå. Jeg læser, når jeg har brug for ro. For at trække vejret ned i maven og bare være til, ikke nå noget. Bare være. Bare nyde ordet og de stemninger, det bringer frem.

Jeg læser, når jeg savner, når jeg savner så meget, at jeg gerne vil glemme. Kærligheden. Der er blevet hjemløs.
Jeg læser, når jeg, bare for et øjeblik, har brug for at glemme, at han ikke længere er her.

Anmeldereksemplar af VILLA AMERICA er modtaget fra Politikens Forlag

2 Comments

  1. Årh, den har jeg hørt meget om! Godt den er god – jeg tror, den skal være et sommerferieprojekt! 🙂

  2. Årh, den har jeg hørt meget om! Godt den er god – jeg tror, den skal være et sommerferieprojekt! 🙂

Leave a Reply