Vind: Billetter til BogForum 2015

BogForumI næste weekend åbner dørene til dette års BogForum. Og jeg har mulighed for at udlodde to billetter til én heldig vinder.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg.       Du kan fx dele dit bedste BogForum-tip eller hvad du allerhelst vil opleve, hvis du vinder billetterne – men det er helt op til dig.

Du kan deltage indtil mandag kl. 12.00.

BogForum afholdes i Bella Center den 6. – 8. november. Se årets program lige her. 

Konkurrencen afholdes i samarbejde med BogForum.

12 Comments

 1. Uh, jeg glæder mig nok mest til uddelingen af BogForums Debutantpris. Men jeg glæder mig virkelig også til Stine Pilgaard, Puk Damsgård, Knausgaard og Moran. 🙂

 2. Uh, havde helt glemt at det er i næste weekend, hvad sker der lige for det? Vil nyde meget blandet, noget med ham Vilkads fra Valby, noget fagligt med Svend Andersen og Per Vers også vil jeg da gerne opleve Puk Damsgaard og Knausgaard.

 3. Glæder mig rigtig meget til næste weekend – håber at få med mig Puk Damsgaard, samt få maser, maser af inspiration til efterårets læsning 🙂 ville være fantastisk at vinde nogle billetter, så jeg kan tage en af mine bognørdene veninder med.
  Kh. Maria

 4. Jeg synes Bogforum er skøn, fordi der sker så meget med foredrag, masser af kendisser, konkurrencer osv. Og så er det bare hyggeligt at summe rundt og se hvad der er af nyudgivelser og hvad der rører sig på bogmarkedet.

 5. Øj hvor vil jeg gerne opleve den magiske stemning derinde.. At stå i kø for at få signeret bøger – også bøger til julegaver! Duften af bøger! De mange bogelsker, der alle deler glæden og passionen ved at læse. Forfatternes stemmer der hver i sær hypnotiserer os med fortælling om deres seneste bøger og karaktere. Og de trætte og tunge arme, fordi jeg ved at jeg køber flere bøger end jeg kan bære eller har plads til 🙂

 6. Uh jeg glæder mig rigtig meget til at blive inspireret. Sidste år kom jeg hjem med massere af nyt læsestof til hele familien:)

 7. Jeg glæder mig heeeeelt vildt til bogmessen. Det er så fedt at gå rundt og blive inspireret til nye læseoplevelser og høre interview med forfattere, som man har læst eller glæder sig til at læse.
  Håber jeg vinder!

 8. Så skal der vist krydses fingre. I år bliver mit første år på bogforum og er rigtig spændt på at opleve det hele. Glæder mig særlig meget til art opleve Svend Brinkman og Knud Romer 😀

 9. Åh jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv til bogforummet endnu, men jeg skal mødes med et par forfattere, så det bliver skide godt. Jeg tror muligvis også jeg skal have en enkelt bog signeret eller to 💕 måske også mødes med en enkelt bogblogger eller flere 😊 Håber jeg vinder billetterne 💕

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.