#readathon 2014

I dag er dagen for Dewey’s Read-a-Thon, hvor læsere over hele verden, læser bøger i 24 timer, mens de deler billeder, opdateringer og læsebegejstring på de sociale medier.
I det her indlæg vil jeg løbende opdatere, hvordan det går med læsningen og mit første Read-a-Thon.

Kl. 15.15: Lørdagens praktiske gøremål er ordnet, og jeg er nu klar til Read-a-Thon. Jeg vælger at begynde med LØRDAG af Ian McEwan, som jeg lægger et billede op af på Instagram med teksten: Endelig klar til #readathon.

Kl. 20.30: LØRDAG virker som en god bog, har læst omkring 70. sider og er allerede ret fanget. Jeg synes ikke helt, at jeg har fået læst nok de første timer af readthon. Der har været et par forstyrrelser undervejs – og aftensmaden tog også lige lidt af min tid. Men nu glæder jeg mig til en aften, der udelukkende er dedikeret til at læse.

Kl. 20.31: Vil meget gerne rundt og besøge de andre læsere på blogs, Twitter og Instagram, men det må nok vente til næste pause. Jeg håber, I hygge jer! 🙂

Readathon opdatering: Til trods for en lidt sen start på readathon lørdag, og en generelt en lidt for forstyrret dag, var min første readathon-dag en god oplevelse. Omkring kl. 23 gik jeg i seng. Søndag havde jeg desværre ikke tid til at læse, eller opdatere min blog, twitter eller Instagram, og min afslutningen på readathon blev… ja, ligesom  starten, lidt forstyrret.
Så selvom det ikke blev et rigtig readathon for mig, har det været en rigtig god forsmag – og jeg vil helt klart deltage næste gang, hvis jeg har mulighed for det.

7 Comments

  1. Åh, Ian McEwan! Jeg håber, at du nyder bogen! Det er en af de eneste, jeg ikke har læst af ham, så glæder mig til at høre din mening! 🙂

    Glædeligt readathon!

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.