Dewey’s Read-a-Thon

Processed with VSCOcam with f2 presetI går tilmeldte jeg mig Dewey’s Read-a-Thon. Og i dag har jeg fået stablet en stak af de bøger, jeg kan vælge imellem, når Dewey’s Read-a-Thon begynder i morgen (lørdag) kl. 14.00. Bogstakken er en skøn blanding af bøger, jeg engang har købt, men som jeg aldrig har fået læst.

Det bliver mit første read-a-thon, og jeg er faktisk lidt spændt. For mon jeg kan holde læsekoncentrationen i så mange timer? Det håber jeg. Ellers er det heldigvis mange søde bloggere, som jeg kan besøge, hvis der bliver behov for en læsepause. Jeg glæder mig hvert fald til at en masser timer med læsning.

Skal I deltage i Dewey’s Read-a-Thon og har I nogle gode tips?

7 Comments

  1. God fornøjelse – Og pas på, det bliver stærkt vanedannende at deltage. Hehe. 😉 Det her bliver min tredje omgang og jeg bliver kun mere og mere begejstret for hver gang jeg er med. 🙂

  2. Det er også mit første #Readathon 🙂 God fornøjelse. Jeg håber du opdatere din blog undervejs. Det gør jeg 😉

  3. Det lyder spændende – jeg har aldrig været med før og kender ikke konceptet, men jeg tror da lige jeg vil læse lidt om det på nettet og se hvad det går ud på! God læsning!

  4. Jeg deltager også 🙂 Det jeg går efter er at nyde dagen og læsningen, og ikke stresse over hvor meget andre når at læse. Udover det har jeg valgt forholdsvist korte bøger, så jeg forhåbentlig når mere end én bog, det synes jeg er mest motiverende 🙂

  5. Not That Kind of Girl af Lena Dunham er dælme misundelsesværdig. Glæder mig til at høre hvad du synes om den.

    Og fortsat god Readathon. 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.