Mit liv pt.

IMG_6934jeg læser dette nummer af Marie Claire, hvori der er en stor artikel om seje kvinder, der har ændret verden enten i form af politisk indflydelse, mode eller som den über seje Lena Dunham, der er manuskriptforfatteren til TV-serien GIRLS.
IMG_5551jeg drømmer mig tilbage til sommer og vandet, når efteråret bliver lidt koldt og ruskende.

IMG_6841jeg drikker kaffe på hyggelige caféer, én af mine yndlingsting at gøre om efteråret, og denne café er virkelig skøn. Og at servere vand til kaffen, er altså god caféstil.

IMG_7129jeg kigger op på arkitekturen og den blå himmel. Det skal man huske at gøre indimellem. 

2 Comments

  1. Jeg er stadig ikke helt voksen nok til at kunne lide kaffe, men ellers er jeg helt på bølgelængde (kan chai latte gøre det?). Har endda også præcis det nummer af Marie Claire til at ligge og vente på mig på mit sengebord – købte pga. frk. Dunham.

  2. Jeg købte det også pga. frk. Dunham! 🙂 Det gjorde valget ved bladhylden en del nemmere, at hun var forsidehistorie. Og det er et glimrende interview, der gemmer på godt nyt for Dunhams fans (jeg vil ikke afsløre hvad…).

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.