Poor People

IMG_7165
For nylig fandt jeg den fineste lille butik, der sælger genbrugsbøger, tæt på hvor jeg bor. Ude foran butikken står der rodekasser med bøger til blot en 10’er, inden for er bøgerne sat på hylde, og de er opdelt efter sprog, genre og emne. Butikken sælger også brugte LP’er, hvilket gør den ekstra charmerende og hyggelig.

Jeg bliver altid lidt begejstret over at købe bøger i en genbrugsbutik eller en butik-der-sælger-brugte-bøger, hvor udvalget er mere tilfældigt og overraskende end hos en almindelig boghandel. Derfor endte jeg også med at købe en sjov blanding af bøger. 4 bøger for knap 70 kr. Det er bogskatte.

Det første, og nok bedste, fund er denne bog af FYODOR DOSTOVESKY, som jeg ser frem til at læse – og lære lidt mere af DOSTOVESKY’s forfatterskab at kende. Jeg har tidligere læst FORBRYDELSE & STRAF, som jeg var ret begejstret for.

Har nogen af jer læst den?

På bagsiden står der (bl.a.):

Poor People is Dostovesky’s first original work. As both a masterpiece of Russian populist writing, and a parody of the entiry genre, it is a profound and uneasy piece, with many glimpses of future genius. 

4 Comments

  1. Der er noget hyggeligt over genbrugsbutikker, jeg elsker selv at snuse rundt og finde gode sager og bøger. Kender ikke den bog.

  2. Fin bok. Det er den første boka hans og den er nok litt lettere å lese enn Forbrytelse og straff. Litt Dostojevskij light, kanskje 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.