Bridget Jones er tilbage – nu med twitterkonto


Har I hørt…? At der en ny dagbog på vej om den kære Bridget!

Den 10. oktober udkommer Helen Fielding nemlig med BRIDGET JONES: MAD ABOUT THE BOY der bliver den nye bog om den selvironiske Bridget. Helen Fielding siger, at Cleaver og Darcy også vil være med i denne (Yes!).

I den nye dagbog vil Bridget, som noget nyt, være bruger af de sociale medier som fx. Twitter. Det tror jeg godt kunne blive ganske underholdende. Faktisk, er det de sociale medier og nye platforme for kommunikation, der har givet Helen Fielding idéen til endnu en Bridget Jones Dagbog.

 I found last Spring I had new stuff I wanted to say. Things that didn’t exist when I last wrote, like emails and texting. The way life is lived through Twitter. And a whole new idea for a phase of her life that I can’t jinx by describing it.

Coveret til BRIDGET JONES: MAD ABOUT THE BOY er allerede afsløret, da det blev fundet ved afsteming af fans på facebook. 117.000 fans har stemt og afgjort, at dette skal være forsiden til den nye bog om Bridget.

Det er fin en forside, men er den ikke også en anelse kedelig? Den laskefarvede baggrund, synes jeg ikke, er helt god. Jeg havde nok forventet lidt mere firnurlighed eller kant.

Lakesfarvet baggrund eller ej, Jeg er (stadig) fan af Bridget, og jeg skal helt sikkert læse med, når hun begiver sig ud i Twitter.

1 Comment

  1. Ja! Jeg glæder mig så meget til det næste kapitel i Bridgets liv! Jeg er sikker på, det bliver ligeså morsomt som altid!

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.