Te og mintpastiller


Jeg føler mig som en karakter i en Helle Helle roman, som jeg går rundt i mit nattøj og sætter vand over til te, mens jeg kan høre mine naboer smække døren og småløbe ned af trappen. De er sikkert på vej på arbejde. Jeg tager mig god tid, når jeg piller papiret af mine mintpastiller, og overvejer om jeg senere i dag, skal gå en tur ned til bageren for at købe en kage eller et lækkert brød.

Det er den obligatoriske efterårsforkølelse, der har ramt mig. Øv. Er det overhovedet muligt at undgå at blive smittet, når (næsten) alle omkring en snøfter og hoster?

Forhåbentlig letter forkølelsen en smule i løbet af dagen, så jeg kan få skrevet et par indlæg til bloggen.

God onsdag ♥

2 Comments

  1. Jeg ønsker dig god bedring, og håber, du snart bliver rask!

    (Indtil da er kage, te og bøger den perfekte kur.)

Leave a Reply