Det her er mit liv pt #2

tumblr_mbp9t3QuS01rfshwao1_500tumblr_mg94inBKO01qzmw1xo1_500

Jeg følger med i debatten om bogbranchens umulige situation i dagens Danmark. Læste dette debatindlæg  – og jeg er meget enig med Bjørn Bredal: der er ikke noget frit over de “frie” bogpriser. En litteraturpolitik ville klæde Danmark. Lidt åndelighed klæder, som man siger. Derfor billederne: en hyldest til bøger og boghandlere.

Jeg hører den her sang på repeat (undskyld naboer!). Sangen minder mig om gode gamle dage, og stemningen i videoen er bare så skøn. Hattene, selerne, guitarerne, lyskæderne og dans og klapperi, jeg er vild med det!

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.