Litterære klassikere på film

I dag er det søndag, og det er gråt og koldt udenfor. Det er lige præcis sådan en dag, hvor man bør poppe nogen popcorn, åbne en kold cola og tænde for en god film.

Film er egentlig ikke så meget mig. Eller jo, når  jeg glemmer alt omkring mig og forsvinder ind i filmens univers og følger hvert minut med stor spænding og begejstring. Så er jeg vild med film. Men det er desværre sjældent, at det sker. Og det er sjældent, at en film som minimum formår at fastholde min koncentration.

Men det kan jo skyldes, at jeg ser de forkerte film?

Derfor vil jeg fortsætte med at lede efter de gode filmoplevelser. For jeg ved, at de findes! I forsøget på at blive væltet omkuld af begejstring, og lade en film stjæle to timer af mit liv og min tankevirksomhed, vil jeg kaste mig over filmatiseringer af litterære klassikere.

Og i dag kunne filmatiseringen af Emily Brontë’s Wuthering Heights (1847) være et oplagt bud på en søndagsfilm. Filmen er fra 2011 og instrueret af Andrea Arnold. Jeg er vild med romanen, og jeg synes, at traileren til filmen virker lovende. Og så er jeg spændt på at se, hvordan Andrea Arnold udfolder den episke fortælling som film.

 

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.