Bogudsalget 2015

Bogudsalg 2015

Jeg kommer nu til at gentage det, som de fleste læsere allerede har jublet over de sidste par dage: der er bogudsalg. Men lad os juble noget mere. For jeg elsker også bogudsalg. Jeg havde selvfølgelig forberedt mig på bogudsalget og læst udsalgskatalogerne fra Bog & Idé og Arnold Busck. Grundigt. Desværre blev jeg lidt skuffet. Der var ikke rigtig nogle bøger, jeg måtte eje. Heller ikke selvom prisen var rigtig god.

Udsalg i Boghallen
Så indtil videre har jeg kun været i Boghallen (Politikens Boghal i København), hvor bogudsalget er et rigtigt bogudsalg. Og der findes derfor intet katalog over de nedsatte bøger, hvilket gør det endnu mere spændende at gå på opdagelse i stakkene af nedsatte bøger.

Gode udsalgsfund
Jeg købte udelukkende bøger skrevet af udenlandske forfattere, og jeg glæder mig til at læse dem allesammen. Særligt, er jeg spændt på at læse Ivan Vladislavic og Zoya Pirzad. I alt kom jeg hjem med seks bøger. Alle købt til 20 kr. stykket. Klik på bogens titel for at læse mere.

OPRHAN TRAIN af Christina Baker Kline.

ON REREADING af Patricia Meyer Spacks.

THE SPACE BETWEEN US af Zoya Pirzad.

THE FIELDS af Kevin Maher.

EN FLÆNGE I HIMLEN af John Green.

DOUBLE NEGATIVE af Ivan Vladislavic.

Hvad har I købt til årets bogudsalg? Og har I læst nogle af mine udsalgsfund? 


2 Comments

  1. Et lille tip: Arnold Busck rydder ud i reolerne samtidig med bogudsalget, så kigger man inden for vil man finde vogne og borde med blandede titler sat ned. De afhænger så af butikken, og hvad den ene butik har, behøver den anden ikke have. Det er udelukkende bestemt ud fra hvad vi fjerner fra reolen. 🙂
    I “min” butik har vi tre vogne + et par skuffer som “backup lager” af titler af “almindelige” bøger fra reolerne, som pt er sat ned med typisk 50 %. 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.