Bøger på Instagram

Kaffen er friskbrygget, bogen er god og lyset falder helt rigtigt ind af vinduet. Det er et af de øjeblikke, der godt må vare ved for evigt. Desværre kan jeg ikke sætte tiden i stå. I stedet tager jeg et billede, der foreviger den lille stund, som jeg gerne vil huske. Og ofte deler jeg billedet på Instagram.

Et supplement til bogbloggen
Ja, faktisk er jeg for tiden mere aktiv på Instagram end på bloggen. På Instagram deler jeg de små bog-øjeblikke fra hverdagen, og jeg følger en masse andre læsere, hvis billeder inspirerer mig til ny læsning.
Jeg vil ikke dele mine billeder, dem kan I se her, hvis I har lyst. I stedet vil jeg dele nogle af de profiler, som jeg følger på Instagram.

Mine tre favoritprofiler
I dag vil jeg dele tre af mine favoritprofiler med jer. Det er tre profiler, hvis billeder jeg altid bliver glad for at se i mit feed, og det er nogle af de profiler, jeg kan huske fra mængden. Her er de:

Marta Vargas bor i Stockholm og er grafisk designer. Hun tager stemningsfulde billeder af Sveriges hovedstad som ser så charmerende ud, at jeg får lyst til at booke en flybillet til Stockholm. Følg hende her: @imartavargas

Melanie France Hutson er fransk, men hun bor i USA. Hun læser bøger, som jeg også gerne vil læse. Og så tager hun flotte og originale billeder. Følg hende her: @audreyyorke

Steven Kraaijeveld er fra Holland. Han læser altid god litteratur, der inspirerer mig til at læse flere tunge klassikere. Og så har han en kat. Følg ham her: @esarkaye

Og som jeg har skrevet det her indlæg, er der dukket en ny Instagramprofil op, som jeg er nødt til at tage med. Simpelthen. @hotdudesreading: Billeder af flotte fyre der læser.

Er I på Instagram? Og hvilke profiler er jeres yndlings?

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.