Bøgerne i min postkasse

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er så heldig, at jeg har fået spændende post. Sådan rigtig post. Ikke bare reklamer eller en flyver fra den nye grillbar på hjørnet. Det er overraskende øjeblikke, når jeg drejer nøglen, åbner postkassen og finder en hård pappakke, der gemmer på en god bog, jeg endnu ikke har læst eller hørt om.
Bøgerne, og tanken, gør mig glad, og jeg ville ønske, at jeg havde tid til at læse alle bøgerne. På én gang. Med det samme.

Men lige nu ligger de fleste af bøgerne på en hylde i en af mine bogreoler, indtil jeg får tid til at læse. Og indtil jeg får læst og anbefalet, tænker jeg, at I måske kan blive inspireret af bøgerne fra min postkasse. Hvem ved, måske én af dem er en ny yndlingsbog? Jeg ser hvert fald et potentiale hos dem alle sammen.

Har I læst nogle af bøgerne?

Bøgerne i min postkasse: Emeritten af Thomas Rydahl (tak til Forlaget Bindslev), Disse Øjeblikke af Wassmo Herbjørg (Tak til Lindhardt & Ringhof), Den Lille Ven af Donna Tartt (Tak til Lindhardt & Ringhof), Herude Ellers Intet At Bemærke (Tak til Lars Flemming) og Hr Penumras Døgnåbne Bogbutik af Robin Sloan (Tak til Forlaget Iris).

2 Comments

  1. Glæd dig til til ‘Hr Penumbra’ – den er så underholdende og god! 🙂 Og jeg har også selv ‘Disse øjeblikke’ stående, den glæder jeg mig til 🙂

  2. Wassmos Disse Øjeblikke er så grum., men også så velskrevet i al sin grumhed. Glæder mig til at læse anmeldelse af den. Min veninde og jeg diskuterede den meget og længe vil ikke røbe om hvad. 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.