et nul nul

sjff_01_img0075 tumblr_md4y4nJmaw1rrpf77o1_500

Det er helt tilfældigt, at jeg opdager, at jeg har udgivet 100 indlæg på bloggen, da jeg er ved at arrangere et nyt indlæg.

Der er noget ekstraordinært over det, når man krydser et rundt tal. Som når man fylder 10 år  – og rundt – for den første gang. Og når man fylder 30 år en dag.
Det runde tal er omgæret med en særlig højtidelighed, der lægger op til at man stopper op et øjeblik; husker tilbage og kigger frem.

Jeg læser mange bøger, og det er dér et sted midt i læsningen at BØGER PÅ STRIBE begynder med et ønske om at forevige læseoplevelser og dét, der inspirerer mig.

Det er snart flere år siden, jeg oprettede bloggen og langsomt, har den taget mere og mere form. BØGER PÅ STRIBE er mest for sjov, bloggen må helst ikke blive en pligt (dem er der nok af i forvejen), og det er en præmis, der desværre indimellem bliver på bekostning af indlæggenes hyppighed. Men jeg arbejder på en løsning.

Med tiden er der også kommet et par læsere forbi bloggen, og hver eneste view og hver eneste kommentar I deler, gør mig glad helt ud i fingerspidserne. Af begejstring over jer, der også læser bøger – og som kigger med her – vil jeg i 2014 hylde læseren. *To Be Continued*

Det her blev så indlæg nummer 101. Et nul et. Og jeg glæder mig til at skrive mange flere!

2 Comments

  1. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and
    checking back frequently!

  2. These are truly enormous ideas in reggarding blogging. You have tluched
    some good things here. Any way keep up wrinting.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.