Man skal ikke græde over tabte kanelgifler

Billede
I dag hænger frygtens sorte skygge over mig. Frygten for at fejle. Frygten for stavefejl i en mail. Frygten for ikke at lykkes. Frygten for at lave kaffen for tynd. Frygten for tykke lår. Frygten for sygdom. Frygten for overtræk.

Og så har jeg tabt min pose med kanelgifler. Og nu har jeg virkelig meget lyst til en kanelgifel, men ikke nok til at jeg gider gå ud og lede efter dem. Den røde pose ligger sikkert på et fortov et sted. Måske nogen har fundet posen, og taget den med sig.
Se, en uåbnet pose kanelgifler. Fedt mand!

Må kanelgiflerne bekomme dem vel.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.