Bogudsalg

Bøger
Den 27. februar 2013 kl. 07.00 startede årets bogudsalg. Til hvert eneste bogudsalg er det min plan, at stå mest muligt imod de fristende lave bogpriser og ikke bare købe bøgerne, fordi de er blev sat (meget) ned. Og samme plan har jeg haft i år: jeg må kun købe de bøger, som jeg virkelig gerne vil have. Bogudsalget er også rykket på nettet, hvilket gør det meget nemmere (for mig) at vælge hvilke bøger, der skal med hjem.

I år jeg har kigget de forskellige boghandleres udsalgskataloger igennem, og jeg har nøje valgt de her bøger.

Kirsten Hamman har jeg læst før (der er en anbefaling på vej) og det var med stor begejstring, så jeg glæder mig rigtig meget til at læse Vera Winkelvir og Fra Smørhullet. Salman Rushdie har jeg også læst tidligere med stor begejstring, og derfor skulle jeg selvfølgelig også have Maruernes Sidste Suk.

De tre bøger købte jeg hos Arnold Busck for 100 kr.
En køb-på-udsalg-præstation som jeg er yderst tilfreds med – jeg har overholdt min plan! 

3 Comments

  1. Jeg har læst fra smørhullet, hvilket jeg syntes er en rigtig god bog, som du bør glæde dig til at læse.. 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.