HH

Da jeg begyndte på mit studie, blev vi alle (de nye studerende med sommerfugle i maverne) anbefalet at købe netop den Verdens Litteraturhistorie, der var redigeret af Hans Hertel.

Igennem mit studie har jeg læst fagtekster af Hans Hertel, og det var altid god formidling. Teksterne var til at forstå og samtidig fulde af brugbar viden. Apropos fagtekser skrevet af Hans Hertel; så prøvede jeg et semester, at få udleveret en tekst af Hans Hertel på svensk. Ja. På svensk. Det var et af de øjeblikke (som mange andre…), hvor jeg ønskede mig en brugsanvisning til den akademiske verden.

Hans Hertel var professor i Nordisk Litteratur og hans navn er forbundet med stor faglig autoritet. Både i forelæsningslokalerne og blandt de studerende. Og derfor selvfølgelige også for mig.

Jeg vil meget gerne læse hans biografi om PH. Og jeg blev også lidt begejstret, da jeg blev fortalt, at Hans Hertel er på facebook. Besøg hans side lige her. 

2 Comments

Leave a Reply