Lørdag

tumblr_mfourgps2S1rb7q8po1_500 tumblr_mdgu38Cveg1qidmyfo1_500 tumblr_mixhe8Kgyt1qabj6qo1_500 tumblr_miyguvGnbC1qgu5b6o1_500 tumblr_mibua9FV4J1s2qtugo1_500 tumblr_mhvt5v82vv1rpwhvdo1_500
God lørdag kære verden. I dag gad jeg godt brodere flotte ananaser i selskab med min hobbyklub. Jeg kunne også godt tænke mig at gå på jagt efter bogskatte og flotte gamle kaffekopper i genbrugsbutikker. Og på vej hjem ville jeg købe en kage, og når jeg kom hjem med kagen, så ville jeg også læse lidt. Jeg ville også invitere foråret inden for og købe farvrige blomster. Og læsningen, kagespisning og vasen med blomster skulle alt sammen foregå i det fine lille hus. Der gad jeg nemlig godt at bo.

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.