Bogudsalg 2016

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetSponsoreret indlæg: Arnold Busck har sponsoreret tre af bøgerne. 

Det er den tid på året, hvor din boghandler hænger gule plastikstrimler i vinduet og sætter gule klistermærker på bøgerne. Der er nemlig bogudsalg. Hurra.
Og selvom jeg ikke mangler bøger, så kan jeg ikke risikere at gå glip af et godt udsalgsfund.

Bogudsalget er nemlig et herligt sammensurium af genrer, titler og forfattere. Det er en god mulighed for at finde bogen, som du har glemt eller ikke vidste, at du gerne ville læse.
Derfor har jeg også været en tur forbi min lokale Arnold Busck, hvor jeg fandt nogle rigtig gode bøger. Faktisk, er jeg lidt stolt over mine gode udsalgsfund.

YDMYGELSEN – Philip Roth
Philip Roth er en af USA’s vigtigste forfattere, og derfor skammer jeg mig lidt over, at jeg endnu ikke har læst Roth. Men mit manglende kendskab til Roth kan jeg heldigvis få rettet op på nu.

EAT, PRAY, LOVE – Elizabet Gilbert.
Eat, Pray, Love has been passed from woman to woman like the secret of life skriver Sunday Times i en blurb på bogens forside. Og der er nok noget om det. For jeg mindes at en af mine veninder har anbefalet mig EAT, PRAY, LOVE, og derfor tænkte jeg også ”Aha!”, da jeg så bogen ligge på udsalgsbordet. Den måtte jeg ha’ med.

ROMANKUNSTEN – Milan Kundera
Milan Kundera er en af Europas intellektuelle forfattere. Og jeg er fan af hans intellektuelle fortællinger, der er intellektuelle på den lækre franske måde. Denne samling essays om romanens anatomi har jeg læst, da jeg studerede, men jeg kan sagtens læse den igen.

SAMLEDE ESSAYS – Karen Blixen
Karen Blixen er Karen Blixen. Behøver jeg at sige mere?

JAGUARENS SMIL – Salman Rushdie
Rushdies hovedværk DE SATANISKE VERS er en udfordrede og litterært mesterlig roman. Og hvorfor jeg aldrig har fået læst mere af Rushdie, ved jeg ikke. Så jeg ser frem til at læse endnu en roman, der bevæger sig ud på politisk grund, når Rushdie skriver om sit besøg til Nicaragua i 1987.

DE VILDE DETEKTIVER – Roberto Bolano
Det skulle være historien om to nutidige Don Quixoter, og da jeg er vild med Don Quixote, synes jeg, det lyder ret lovende. Andet ved jeg egentlig ikke om romanen. Og jeg glæder mig til at læse en roman, hvor jeg intet ved eller forventer. Det kan også noget.

Måske I har læst nogle af dem? Og har I været til bogudsalg? 

FØLG BØGER PÅ STRIBE
BLOGLOVIN FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

5 Comments

  1. Dejligt at du fandt nogle gode bøger på udsalget!
    Der var altså virkelig også et fint udvalg! 🙂

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.