L’écume des jours


Den 7. november har L’ÉCUME DES JOURS premiere i de danske biografer, hvor filmen bliver vist under den danske titel EN NUANCE AF BLÅ.

L’ÉCUME DES JOURS er en filmatisering af BORIS VIAN’ roman af samme navn fra 1947. Det er den charmerende Audrey Toutau (jeg synes, hun var fantastisk som både Amélie og Coco Chanel) og den flotte Romain Duris, der spiller henholdvis Chloé og Colin.

Jeg har ikke læst bogen, men jeg får lyst til det, når jeg læser om filmatiseringen og ser traileren. Filmen vil jeg gerne se uanset hvad, den ser god ud, dejlig fransk og finurlig, men det kunne være ekstra gennemført, hvis jeg havde læst bogen inden.

Har I læst BORIS VIAN’ mesterværk, og skal I se filmen?

3 Comments

  1. Jeg vil glæde mig til at se filmen; og får præcis som dig lyst til at læse bogen af at se traileren. Fedt, at det for en gangs skyld går den vej.

  2. Skal ind og se filmen i aften. Glæder mig virkelig. Selvom jeg er en snyder, og ikke har læst bogen. #specialeliv

Mange tak for din kommentar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.